NOUTATI / EVENIMENTE

 • Sesiunea științifică de Lecturi Economice la ULIM cu genericul „Administrarea sistemului public de asigurări sociale în Republica Moldova: provocări şi viziuni de modernizare”

  29.04.2015

  Marţi, 28 aprilie 2015, Facultatea Ştiinţe Economice a organizat cea de a doua Sesiune Ştiinţifică de Lecturi Economice în cadrul Universităţii Libere Internaţionale din Moldova cu genericul „Administrarea sistemului public de asigurări sociale în Republica Moldova: provocări şi viziuni de modernizare”. Această sesiune a fost de bun augur atât pentru organizatorii evenimentului, cât şi pentru invitaţi.

 • AVIZ!!! Sesiunea științifică de Lecturi Economice cu genericul „Administrarea sistemului public de asigurări sociale în Republica Moldova: provocări şi viziuni de modernizare”

  24.04.2015

  La data de 28 aprilie 2015, orele 1000 (cu înregistrare de la 930) va avea loc sesiunea științifică de Lecturi Economice cu genericul „Administrarea sistemului public de asigurări sociale în Republica Moldova: provocări şi viziuni de modernizare” organizată de Facultatea Științe Economice a Universității Libere Internaționale din Moldova.

 • Protecţia proprietăţii intelectuale: politici, legi şi aplicaţii

  02.04.2015

  Din data de 03.04.015 studenții Ciclului II, Facultatea Științe Economice ULIM vor audia cursul „Protecţia proprietăţii intelectuale: politici, legi şi aplicaţii” cu lectori invitați din cadrul AGEPI

 • Afisate 1 - 3 din 3 Articole | Pagina 1 din 1

  < inapoi     1     inainte >


  Arhiva