NOUTATI / EVENIMENTE

 • Conferinţa Ştiinţifică Internaţională „Probleme şi perspective de dezvoltare a potenţialului economic şi managerial a Republicii Moldova în condiţiile de criză”

  30.03.2011

  Conferinţa Ştiinţifică Internaţională „Probleme şi perspective de dezvoltare a potenţialului economic şi managerial a Republicii Moldova în condiţiile de criză” este organizată de către Facultatea Ştiinţe Economice ULIM şi Institutul de Investigaţii Strategice în Economie, care va avea loc la data de 21 aprilie, 2011.

 • Symposia Studentium

  28.03.2011

  La data de 16 aprilie, 2011 va avea loc Symposia Studentium.

 • Seminar Ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Protecţiei Drepturilor Consumatorului

  16.03.2011

  La data de 15 martie 2011, în aula 203, blocul IV a avut loc un Seminar Ştiinţific dedicat Zilei Mondiale a Protecţiei Drepturilor Consumatorului desfăşurat conform planului de activitate a cercului ştiinţific studenţesc „Daily Business”

 • Felicitări cu prijelul sărbătorii de 8 Martie!!!

  04.03.2011

  Pentru că se apropie cu repeziciune această zi minunată, facultatea Ştiinţe Economice ar dori să felicite toate femeiele de pe pămant, pentru că au avut, şi bineînţeles că mai au putere să facă aşa încît să existe miracole pe Terra!!! Iar această zi minunată le este dedicată în special FEMEILOR!!! Ziua de 8 Martie ne oferă prilejul potrivit pentru a spune cît de mult înseamnă femeile în societatea umană. Fie ca această zi frumoasă sa Vă lumineze calea vieţii, să Vă aducă multă sănătate şi tot ceea ce Vă doriţi!!!

 • Seminar ştiinţific “Gala antreprenoriatului feminin”

  04.03.2011

  Miercuri, 2 martie, 2011, în auditoriul 203, blocul IV, a fost organizat un seminar ştiinţific cu tema “Gala antreprenoriatului feminin”, organizat de către Cercul Ştiinţific Daily Business. Au participat masteranzii anului I; specialităţile: Management şi Marketing, Finanţe şi Bănci şi Contabilitate şi Audit, organizator Buzdugan Adriana, lector, drd. la catedra Management şi Marketing.

 • Afisate 1 - 5 din 5 Articole | Pagina 1 din 1

  < inapoi     1     inainte >


  Arhiva