Pentru atingerea perfectiunii - Va oferim cheia succesului.
 

Mesaj Decan

Facultatea de Ştiinţe Economice, componentă a Universităţii Libere Internaţionale din Moldova, şi-a întâmpinat primii studenţi în octombrie 1992, fiind prima facultate particulară cu acest profil din Republica Moldova. La 16 iunie 2002, facultatea a fost acreditată de către Comisia Superioară de Atestare şi Acreditare Academică, conform legislaţiei în vigoare.
Misiunea Facultăţii de Ştiinţe Economice este de a forma specialişti în economie, cu o temeinică pregătire profesională, capabili de a se integra rapid şi eficient, şi de a răspunde exigenţelor locurilor de muncă unde se vor angaja pe piaţa muncii internă şi internaţională, de a dezvolta studenţilor aptitudini de creativitate şi competitivitate, în concordanţă cu cerinţele societăţii bazate pe cunoaştere.

 

NOUVELLES / EVENEMENTS

 • Lecția Publică la ULIM ”Asigurări Auto”

  04.12.2018

  Marți, 04.12.2018 la 9:45 la biblioteca ULIM reprezentanții companiei ”MOLDASIG”, Alexandru Lupușor, director of. ”MOLDASIG” și Dumitru Plămădeală, manag. cord. secț. ”CASCO”, au prezentat lecție publică pentru studenți și profesori al facultății Științe Economice pe tema ”Asigurări auto”

 • Întîlnire cu Andrei Galben, Academician și Rectorul ULIM

  09.02.2017

  Joi, 9 februarie, a avut loc întilnirea rectorului ULIM, Academician Andrei Galben cu studenților grupelor cu predare în limba rusă a facultăți Științe Economice. La întîlnire rectorul a invitat studenții la discuție și sa intresat de problemele acestora. Astfel, în urma întîlnirii sa decis să fie lansată cutia studenților (o cutie în holul universității, unde studenții vor putea lasa ravașe dn-lui rector)

 • Show – concursul „LICENŢIAŢI ÎN DRAGOSTE”

  10.02.2011

  La data de 15 februarie, anul curent, ora 20:00, în incinta clubului de noapte FARAON, str. Prospectul Moscovei 19, va avea loc show – concursul „LICENŢIAŢI ÎN DRAGOSTE”. La acest eveniment vor participa studenţii tuturor facultăţilor ai Universităţii Libere Internaţionale din Moldova. Invitaţii speciali sunt: Ionel Istrati, Diana Rotaru, Dyma, Doiniţa Gherman, Mariana Şura, Pasha Parfeni.

 • Sărbătorile de iarnă

  24.12.2010

  La data de 24 decembrie, anul curent studenţii facultăţii Ştiinţe Economice în prag de sărbătorile de iarnă i-au făcut o surpriză lectorului superior, dr., Fondos (Lungu) Tatiana, care activează la catedra Economie şi Relaţii Economice Internaţionale în cadrul facultăţii. Studenţii au recitat poezii şi i-au cîntat colinde tradiţionale doamnei profesoară Fondos Tatiana.

 • Balul Bobocilor 2010

  14.10.2010

  Miercuri, 13 octombrie 2010, ora 20:00, în incinta clubului de noapte FARAON, str. Prospectul Moscovei 19, a avut loc Balul Bobocilor al Universităţii Libere Internaţionale din Moldova (ULIM) – un eveniment deosebit din viaţa studenţilor.

 • Afisate 1 - 5 din 5 Articole